miércoles, 10 de abril de 2019


SANT JORDI


Imagen relacionada
Hi havia una vegada una princesa que de petita li van regalar un drac com animal de companyia. Sempre anaven junts a totes parts, sempre estaven jugant...poc a poc van anar creixent fins que un dia el rei (pare de la princesa) li va dir a la princesa que es tenia que casar amb un princep.
La princesa no es volia casar ja que ella volia anar a viure amb el drac perquè el considerava el seu millor amic, però això al rei li donava igual i volia que la princesa es casés igualment.
Un dia, al castell, va vindre el princep del poble del costat a demanar al rei la mà de la seva filla però la princesa es negava, llavors el drac com no volia que la princesa marxès va decidir negociar amb el princep per a que no tornés a molestar a la princesa. El drac va dir-li que en comptés de la mà de la princesa li donaria una rosa cada dia per a que formés una estàtua al seu palau fet de roses i que fos el princep més original i famós de tots.
Al princep li va semblar molt bona idea i va acceptar el tracte, llavors ja no va molestar més a la princesa.
La princesa era molt feliç amb el drac però el seu pare insistia en que es casés, així que un dia va agafar les seves coses i va marxar a viure amb el seu amic drac, que era el que volia desde sempre i van viure feliços junts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

VIATGE A ITÀLIA El viatge va començar el 22 d´Abril a l´autocar de camí a Floréncia. El camí en l´autocar per a mí va ser molt diver...