martes, 19 de marzo de 2019


RECEPTA FAMILIAR: MACARRONS AMB BEIXAMEL

Aquesta recepta es típica a la meva família desde sempre, és una recepta familiar que prové de la familia del meu pare i ell és qui la fa normalment.
Són uns macarrons amb beixamel, formatge i carn picada. S´assembla als espaguetis a la carbonara encara que canvien alguns ingredients.

Imagen relacionadaINGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
- 400 grams de macarrons
- 200 grams de formatge ratllat (del que més t´agradi).
- 60 grams de farina de blat
- 60 grams d´oli d´oliva o mantega 
- 700 ml de llet 
- mitja safata de carn picada
- sal

INSTRUCCIONS:

1- Per començar omplim una olla amb aigua i la posem al foc a bullir.Quan comenci a bullir li afegim els macarrons i li posem una mica de sal.
Deixem cuinar els macarrons fins que estiguin al seu punt o com diuen "al dente".

2- Mentre els macarrons es cuinen preparem la beixamel. A una paella posem la farina i 
l´oli o la mantega i ho anem remenant.
Quan ja ha passat una mica, li afegim la llet en tres rondes per a que la vagi absorvint bé i la anem remenant continuament.

3- Quan els macarrons ja s´hagin acabat de cuinar els escorrem a la pica per a quitar-li 
l´aigua i començem a fer la carn picada. És molt fàcil, només s´ha d´agafar la carn picada i fer-la a una paella, se li afegeix sal i es va remenant fins que es fa tota.

4- Per l´altre banda, acabem de cuinar la beixamel  i una vegada acabada i amb els macarrons fets i la carn feta, es posen els macarrons a una safata. A la beixamel se li afegeix la carn i es remena, després se li afegeix la salsa ja amb la carn per sobre dels macarrons.

5- Per acabar, es ratlla per sobre de la beixamel el formatge i es fica al forn fins que el formatge s´hagi desfet. Una vegada fet tot això, ja hauriem acabat la recepta i estaria llesta per menjar.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

VIATGE A ITÀLIA El viatge va començar el 22 d´Abril a l´autocar de camí a Floréncia. El camí en l´autocar per a mí va ser molt diver...