jueves, 24 de enero de 2019

VIATGE A MALLORCA

Imagen relacionadaAl meu futur m´encantaria anar a Mallorca, ja que hem sembla un lloc molt bonic i amb uns paisatges espectaculars.
Aniria el cap de setmana del 6 i 7 de Juliol en vaixell,ja que seria estiu i així podria anar a les platges i piscines que hi han allà.
M´allotjaria a l´hotel Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, un hotel de cinc estrelles, molt bonic i modern.
Per começar, només arribar,aniria a Formentor a banyar-me a la platja, ja que és un lloc que sempre m´ha agradat i després aniria a Illetes (una altre platja) a passar el matí.


Resultado de imagen de formenteraA l´hora de menjar aniria al restaurant Randemar, que es troba a prop de l´hotel,un restaurant molt elegant.
Per la tarda aniria a la piscina de l´hotel i més tard al parc nacional natural de Cabrera, un dels llocs més famosos que hi han allà a part de les platges i la serra.
Ja per la nit, soparia a l´hotel i després m´aniria a veure una película.
Al següent dia,aniria a la Serra de Tramontana ja que és una serralada molt bonica i plena de natura amb uns paisatges espectaculars,després menjaria allà en un picnic i tornaria a 
l´hotel.

Imagen relacionadaAl arribar a l´hotel aniria al Port Pollensa a banyar-me i a veure com s´en va el sol, perqué tothom diu que és un dels millors paisatges que es poden veure allà.
Per acabar el dia, aniria a l´Spa de l´hotel a relaxar-me i passar allà el que quedés de tarda, fins a l´hora de sopar.
Per a sopar aniria al restaurant Cap Roig, que té unes vistes al mar increíbles i és molt bonic.
Al següent dia ja hauria de tornar a casa, així que agafaria un vaixell al port i tornaria.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

VIATGE A ITÀLIA El viatge va començar el 22 d´Abril a l´autocar de camí a Floréncia. El camí en l´autocar per a mí va ser molt diver...