jueves, 6 de junio de 2019




VIATGE A ITÀLIA
Resultado de imagen de coliseo de romaEl viatge va començar el 22 d´Abril a
l´autocar de camí a Floréncia.
El camí en l´autocar per a mí va ser molt divertit i emocionant ja que hem feia molta ilusió anar a Itàlia amb els meus companys i amics. Ho vam passar molt bé.
El viatge ho dividiria en dues parts, els primers dies vam estar visitant Floréncia i els altres dies vam estar a Roma.
L´hotel que més em va agradar va ser el primer, ja que estavem sols i podiem fer més coses, a més l´última nit que vam passar a aquest hotel vam fer com una festa amb música on vaig riure molt i ho vaig passar molt bé ballant i cantant.
De viatge cap a Roma, vam parar a un poble on hi estava la millor gelateria del món i vam compar-nos un gelat, la veritat es que estaba molt bo i a més el poble era petit però molt bonic i acollidor.

Imagen relacionadaEl menjar a Itàlia era molt diferent al d´Espanya però no vaig tenir molts problemes per a menjar, ja que la majoria de les coses estaven bones. Sense dubte el millor lloc on vaig menjar va ser a la pizzeria de Roma, allà tot el menjar estaba boníssim! Em va encantar.
Del segon hotel també tinc un bon record ja que vam passar 
l´última nit del viatge allà i va ser inolvidable.
Em va encantar visitar Roma per la nit ja que era preciosa i tota plena de llums, una ciutat molt bonica i una altre récord que tinc que em va encantar va ser anar a la Fontana di trevi i tirar una moneda demanant un desig.
Imagen relacionadaDesde el primer dia no vam parar de fer coses i de visitar llocs, vam fer un ample recorregut visitant: l´académia de firenzze,la torre de pisa,la galeria degli uffizi,els jardins de boboli,el colisseu romà, el vaticà, la fontana di-trevi...i molts llocs més, però aquests són els que més em van agradar.
El vaticà em va deixar sense paraules, era gegant i amb unes pintures i arquitectures precioses i el colisseu també em va agradar molt.
I ja per últim vam tenir el viatge de tornada cap a Barcelona en vaixell. Per a mí el viatge en vaixell va ser una pasada, em va encantar anar en vaixell i ho vaig passar molt bé, va ser una experiéncia nova i també inolvidable encara que va haver una estona del viatge en la que no hem trobava bé ja que el vaixell es movia molt i em vaig marejar, però en general molt bé.
Sobretot del vaixell, sempre recordaré l´única nit que vam passar, ja que hi vam anar a la discoteca i vam conéixer a gent d´uns altres instituts, va ser una nit molt divertida.
En resum per a mí el viatge a Itàlia va ser espectacular, ho vaig passar súper bé, no vaig parar de riure, vaig conéixer llocs on no havia estat mai i que són preciosos, vaig poder estar amb els meus amics i amigues, que sense ells no habria sigut el mateix i ho vaig disfrutar moltíssim, un viatge inolvidable i que del qual m´emporto uns molt bons récords!




domingo, 2 de junio de 2019


VACANCES DE SETMANA SANTA

Imagen relacionadaEn aquestes vacances de setmana santa he fet diverses coses abans      d´anar de viatge de fi de curs a Itàlia.
El primer que vaig fer en aquestes vacances va ser celebrar l´aniversari de la Desi, vam anar a menjar i vam passar el dia junts, aquest dia m´ho vaig passar molt bé.
Més tard,vaig estar uns dies a un camping que estaba a Girona amn la meva familia i uns amics de la família.
Vaig anar tres dies i el primer dia només arribar vaig visitar el poble que hi havia al costat (Santa Cristina), el poble està al costat de la platja i és molt bonic i tranquil, em van encantar els paisatges que hi havíen.
El segon dia el vaig anar a la platja i més tard vam anar a menjar a un restaurant que hi havia al costat, el menjar va ser fantàstic i m´ho vaig passar molt bé.
I ja per acabar, l´últim dia que vaig estar, el vaig passar al camping, vam anar a la piscina i per la tarda a un minigolf que hi havia, vam jugar tots junts i vam passar una bona estona plena de riures.
En resum, aquests tres dies de vacances van ser els millors, els altres dies no vaig fer gran cosa.

VIATGE A ITÀLIA El viatge va començar el 22 d´Abril a l´autocar de camí a Floréncia. El camí en l´autocar per a mí va ser molt diver...