martes, 4 de diciembre de 2018





EL MEU HOBBY

La veritat és que m´agrada fer moltes coses com cantar,ballar,escoltar música,anar de compres,fer fotografíes...totes aquestes coses m´encanten i em resulten divertides i entretingudes. 

Resultado de imagen de cinePerò una de les coses que més m´agrada fer és veure pel·lícules,això m´encanta.
L´estil que més m´agrada són les pel·lícules romàntiques, perquè totes són molt boniques, encara que tinc dos altres estils que també m´agraden moltíssim, unes són les de comédia, ja que em fan riure molt i passo una bona estona.
I les altres que també m´agraden moltíssim són les de por, ja que això d´estar tota l´estona pensant en el que passarà a la pel·lícula, que em doni ensurts...això m´agrada.



Resultado de imagen de dibujo
Una de les meves pel·lícules preferides es diu "a todos los chicos de los que me enamoré" i una altre,per exemple, és diu "Insidious".

Encara que també tinc un altre jovi, que és dibuixar i pintar.
Desde petita sempre m´ha agradat molt fer això,sempre estaba fent dibuixos i cadascún el pintava d´una manera, uns amb retuladors, els altres amb pintures...tots diferents.

VIATGE A ITÀLIA El viatge va començar el 22 d´Abril a l´autocar de camí a Floréncia. El camí en l´autocar per a mí va ser molt diver...